Header visual of : NBS Scientific

NBS Scientific

Merken

AFYS3G

AFYS3G is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van laboratoriumprocessen door het ontwikkelen van benchtop apparatuur.

Basque

Basque Engineering and Science levert standaard en op maat gemaakte geautomatiseerde bevroren aliquotting systemen aan de wetenschappelijke gemeenschap.

CAPP

Capp is een Deens bedrijf dat vloeistof verwerking instrumenten van hoge kwaliteit produceert.

Dispendix

Dispendix is een producent van innovatieve liquid handling apparaten. De apparaten zijn geheel volgens de laatste stand van de techniek ontwikkeld.

GenTegra

GenTegra is een Amerikaans bedrijf dat stabilisatieproducten produceert om biologische monsters te beschermen tijdens transport en langdurige opslag.

Integra

Integra is een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten in onderzoek, diagnostiek en kwaliteitscontrole binnen de Life Science industrie en de medische industrie.

Micronic

Micronic is al meer dan 30 jaar toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van innovatieve monsteropslagsystemen en accessoires.

Novitain

Novitain biedt producten om de voorbereiding en verwerking van monsters te verbeteren. De labware-producten omvatten ongecodeerde buizen met ronde bodem in 96-wells-formaat, een Grid rack en doppen in een strip-, mat- of clusterformaat.

Pfeiffer

PFEIFFER electrical engineering GmbH is een Duits bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar inzet voor laboratoriumautomatisering. Nu met de producten CELLROLL en CELLSPIN richten ze zich vooral op de laboratoriumtechnologie

Ritter

Het bedrijf Ritter GmbH is opgericht in 1965 door Franz Ritter en is gevestigd in Schwabmünchen (Duitsland).

SPL Guard

SPL Guard ontwikkelt en produceert laboratoriumapparatuur die kan worden gebruikt voor de gecontroleerde voorbereiding van biologische samples.

Vitl

Vitl ontwerpt, produceert en verkoopt hoogwaardige laboratorium instrumenten om te concurreren met marktleiders met een betaalbare prijs.