Voorzie wateroplosbare labels eenvoudig van kleurcodes

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Voorzie wateroplosbare labels eenvoudig van kleurcodes

Voorzie objecten eenvoudig van kleurcodes met een tijdelijk label dat in 30 seconden volledig oplost in warm water. Het B-403 wateroplosbare label is perfect voor tijdelijke identificatie.

Het B-403 wateroplosbare papieren label is zelfklevend en bijzonder gemakkelijk aan te brengen. Wanneer het label wordt blootgesteld aan warm water, lost het volledig op binnen 30 seconden zonder het oppervlak te beschadigen of resten achter te laten. B-403 maakt het gemakkelijker om labels te verwijderen, vraagt minder onderhoud van filters en afvoeren en vereenvoudigt het opnieuw identificeren van herbruikbare items in een groot aantal sectoren.

Het wateroplosbare label blijft goed kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas, roestvrij staal, aluminium en kunststof. Dat maakt van het label een uitstekende oplossing voor de tijdelijke identificatie van containers, kisten en glaswerk met een minimale hoeveelheid afval.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Voorzie wateroplosbare labels eenvoudig van kleurcodes

Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en... Lees meer