Unieke nieuwe opleiding voor Validatiespecialist voor laboratoria bij Avans+ gaat van start

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
134 bekeken Laatste wijziging: 10 mei 2023
Validatiespecialist voor laboratoria bij Avans+ gaat van start
Validatiespecialist voor laboratoria bij Avans+ gaat van start | Foto: Avans+

Avans+ biedt al jaren korte cursussen aan die je helpen aan kennis die nodig is bij validaties. Hierin leer je over de structuur die gevraagd wordt bij de validaties door de verschillende normen, de statistiek en de praktische kant van het valideren van software of analyse apparatuur. We merkten dat deelnemers behoefte hadden om niet alleen de kennis op te doen maar ook om hiermee direct aan de slag te gaan.
Daarom hebben wij samen met de docenten die al jarenlang lesgeven bij Avans+ de opleiding validatiespecialist opgezet. Deze opleiding is breed opgezet voor chemische, fysische, microbiologische en farmaceutische verrichtingen (zoals ISO 17025, ISO 15189, GLP/GMP en ISO9001). Allerlei validatie en verificatiemethoden komen aan bod voor volgens NEN 7777, NEN 7778, NEN 7779, NEN-EN-ISO 16140 enz.

Na afloop heb je een helder beeld van de validatie van analyse- en test methodes en kun je een validatieplan opstellen en uitvoeren voor de methodes in het eigen laboratorium. ook kun je met behulp van de statistische modellen, de validaties in jouw laboratorium uitvoeren en verbeteren. Middels de opdrachten tijdens de opleiding aan de hand van je eigen casus pas je het gelijk toe in jouw eigen werkomgeving. Dit geeft de meerwaarde ten opzichte van de losse cursussen die we aanbieden.

Er is al veel belangstelling voor deze nieuwe opleiding bij Avans+, we gaan dan ook zeker van start met de eerste editie vanaf 28 September.
Wil je meer informatie kijk op onze website: Opleiding Validatie specialist voor laboratoria | Avans+.

bekijk de website en download de informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Unieke nieuwe opleiding voor Validatiespecialist voor laboratoria bij Avans+ gaat van start

Avans+

Waarom kiest u voor Avans+? U bent gedreven. U wilt uw eigen talenten ontwikkelen. Uw organisatie ontwikkelen. Steeds beter worden. Grenzen verkennen. En uiteindelijk de top bereiken. Dat gaat niet... Lees meer