Snelle kwik bepaling

icon.highlightedarticle.dark Bemonsteringsapparatuur
43 bekeken Laatste wijziging: 11 september 2023
Compacte kwik analyzer
Compacte kwik analyzer | Foto: Salm en Kipp

Kwikanalyse is een uitdagende taak voor de meeste laboratoria. Traditionele monstervoorbereiding kan leiden tot verlies van kwik vanwege de vluchtigheid ervan, terwijl de analyse te lijden heeft onder overdracht en tijdrovende reinigingsprocedures. Directe kwikanalyse maakt monstervoorbereiding overbodig, is matrixonafhankelijk en levert resultaat in minder dan 6 minuten.

Kwik analyse

De fabrikant Milestone loopt al meer dan twee decennia voorop op het gebied van directe kwikanalyse, en blijft vernieuwen op dit vlak. Met de nieuwe DMA-1 evo biedt het laboratoria nu een betaalbare mogelijkheid om directe kwikbepaling toe te passen.

Inzetbaar on-site of mobiele labs

Deze nieuwe kwik-analyzer is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van laboratoria met een beperkt aantal monsters. Vergeleken met de grotere DMA-80 evo heeft de DMA-1 evo een 30% kleinere footprint, onder andere door de geïntegreerde bedieningseenheid. Dit maakt het ook mogelijk de DMA-1 evo in te zetten voor on-site tests of mobiele labs.

Automatische monsterbelading

Daarnaast is de kwik-analyzer ideaal voor labs die snel resultaat nodig hebben voor bijvoorbeeld het vrijgeven van een batch grondstoffen of producten. Met de Milestone DMA-1 evo kunnen zowel vloeibare als vaste monsters worden geanalyseerd. Verder beschikt de analyzer over een automatische monsterbelading voor extra gemak en betrouwbaarheid.

De Milestone DMA-1 evo is een robuuste, compacte en economische oplossing voor verschillende industrieën zoals milieu, voedsel, energie, cement, cosmetica, landbouw, mijnbouw en petrochemie.

Lees meer over de achtergrondenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Snelle kwik bepaling

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer