Seminar monstername in de voedingsindustrie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Hitma in Uithoorn organiseert 20 november a.s. een seminar over sampling binnen de voedingsmiddelenindustrie. Tijdens het seminar leer je het monsternameproces te vereenvoudigen en de kwaliteit van je monsters te verbeteren.

Thema van de dag: Hoe weet je zeker dat je kunt vertrouwen op vloeistof- en poedermonsters in de food & beverage industrie?

Experts monsternametechnologie Grégoire Tassin van Labocontrol (FR) en Mark Plutshack van Keofitt (DK) zijn te gast om hun expertise te delen met procestechnologen, hygiënisten, operators en andere belangstellenden binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je aan voor 6 november om je aanwezigheid te bevestigen. Een belooft een leerzame dag te worden. Een gezonde kwaliteitsimpuls voor jouw proces!

Datum en tijd
Het dagprogramma begint op 20 november om 09:30 uur met een welkomstwoord door Hitma-monsternamespecialist Anne Marijke Zwarts. Zij verzorgt ook een presentatie over risico-inventaristatie m.b.t. steriliteit.

Rond het middaguur worden de lezingen onderbroken voor een verzorgde lunch. Tussen de presentaties door en/of na afloop is er voldoende ruimte om vraagstukken voor te leggen en/of gedetailleerde problemen omtrent monstername te bespreken. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden.

Locatie
Hitma-pand
Anton Philipsweg 1
1422 AL Uithoorn

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Seminar monstername in de voedingsindustrie

HITMA B.V.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en van filters tot monsternametechnologie. Lees meer