RFID-temperatuurlabels

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RFID-temperatuurlabels

De speciale Brady labels met RFID maken draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk van apparatuur, flessen en labbenodigdheden. Deze slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht om snel en voordelig de juiste informatie over de actuele temperatuur te verkrijgen. Toepassing voor temperatuurmonitoring met passieve, ISO 18000-63/64- en ETSI-conforme, slimme RFID-labels is aanzienlijk voordeliger dan log-systemen.

De labels verbruiken geen energie en hebben geen onderhoud nodig. Labels worden, wanneer nodig, van energie voorzien door UHF-compatibele RFID-lezers. De labels zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en voor vlakke en gebogen oppervlakken. Het uitlezen van de temperatuur kan eenvoudig met een geschikte smartphone.

Dit kan verder worden uitgebreid met een labelprinter, labelontwerpsoftware en een RFID-lezer met hardware- en softwareondersteuning. De Brady RFID-temperatuurlabels zijn eventueel te personaliseren al naar gelang de identificatiebehoeften.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark