Overlast door geuren in koelkast of incubator?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overlast door geuren in koelkast of incubator?

Naast de standaard Liebherr & Kirsch koelkasten en Memmert & Thermo incubatoren leveren wij ook maatwerk oplossingen.

Heeft u overlast door sterke geuren in uw laboratorium koelkast of broedstoof, incubator of koelbroedstoof?

Onze Syn afzuiging verzorgt de luchtverversing in uw koelkast of incubator, waardoor nare of gevaarlijke luchtjes en / of gassen uit uw kast worden weggenomen. Vrijwel geruisloos en onmerkbaar verpompt de Syn de inhoud van uw kast met een maximale afstand van 25 meter naar buiten, een afzuigpunt of in een zuurkast, met een slang die slechts 25 mm buitendiameter heeft. De Syn kent hierdoor vele toepassingen , ook binnen ATEX.

De Syn kan in vrijwel elke incubator of koelkast worden ingebouwd. Standaard heeft de Syn een tweetal timers. De eerste timer verdeeld het aantal afzuigmomenten in een standaard tijdsindeling, verdeeld over de dag en de week. Zo kan de timer bijvoorbeeld geprogrammeerd worden om vlak voor einde lunch of koffiepauze de incubator of koelkast te verversen. De timer kan op dag niveau worden ingevuld, leest zelf de zomer en wintertijd en kan ook voor het weekeinde energie zuinig worden geprogrammeerd. Een tweede timer welke wij monteren, is die voor de afzuigduur.

Hoe groter de kast of hoe meer “vervuiling”, hoe meer en langer we kunnen afzuigen. Om te zorgen dat op elk gewenst moment de kast inwendig schoon is van gassen of geuren, kan de Syn ook middels een drukknop worden gestart. De drukknop start het spoel proces op commando en stop weer vanzelf. De Syn heeft een uitsparing langs de invoerschacht, zodat in de incubator ook extra sensoren meegevoerd kunnen worden met de doorlaat van de Syn. De Syn is verder uit te breiden met een HEPA filteren / of een Actief koolstof filter voor extra veilig werken. De filters kunnen zowel primair als secundair geplaatst, voor bescherming van uw product, of juist voor uw werkomgeving.

Meer informatie kunt u vinden in onze webshop via de link hiernaast

Ga direct naar onze webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Overlast door geuren in koelkast of incubator?

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer