Ontdek hoe deze recirculerende zuurkast uw werkprocessen kan verbeteren

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
91 bekeken Laatste wijziging: 12 september 2023
Zuurkast
Zuurkast | Foto: DUPA Veiligheidstechniek

Verbeter uw werkprocessen met innovatieve oplossingen.

Werken met gevaarlijke stoffen

De CT Pro recirculerende zuurkasten met geavanceerde technologieën en een intuïtief touchscreeninterface bieden een veilige omgeving voor het werken met gevaarlijke stoffen. Recirculerende zuurkasten kunnen overal in uw werkruimte worden geïnstalleerd en vereisen, dankzij geavanceerde koolstof filtratie technologie, geen afvoer naar een externe omgeving.

Recirculatiesysteem

Het recirculatiesysteem zuivert de lucht en verwijdert schadelijke dampen en deeltjes, waardoor er geen externe afvoer nodig is. Dit bespaart niet alleen kosten, maar maakt ook flexibele plaatsing mogelijk in uw laboratorium.

10 verschillende koolstoffilters

Het filtersysteem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw laboratorium. Er zijn 10 verschillende koolstoffilters te verkrijgen, met daarnaast ook de mogelijkheid tot de combinatie Koolstof én HEPA. De kast is hierdoor vrijwel voor alle werkzaamheden geschikt.
Het efficiënte filtersysteem minimaliseert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de filters. Dit resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn.

Bediening eenvoudig en intuïtief

Het touchscreen-interface maakt bediening eenvoudig en intuïtief. Met slechts een paar tikken kunt u de luchtstroom aanpassen en de status van het filtersysteem controleren. Dit zorgt voor een nauwkeurige controle en gemakkelijke monitoring van de werkomgeving.

De perfecte combinatie van veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak in uw laboratorium. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze innovatieve oplossing uw werkprocessen kan verbeteren.

  • geen ventilatiekanaal nodig
  • plug & play, geen installatiekosten
  • 10 verschillende filters, combinaties mogelijk
  • diverse uitvoeringen en afmetingen
  • energiezuinig, laag geluidsniveau

Geschreven door

DUPA Veiligheidstechniek (DPVT B.V.)

Gecertificeerde product oplossingen voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen Lees meer