Mobiele zuurkast met 360° zicht

icon.highlightedarticle.dark Zuurkasten Laatste wijziging: 9 november 2023
Zuurkast 360° zicht
Zuurkast 360° zicht | Foto: DUPA Veiligheidstechniek

DUPA brengt een innovatieve mobiele recirculerende zuurkast met 360° zicht voor onder meer scholen. De zuurkast is eenvoudig te verplaatsing, bespaart kosten en kent geavanceerde filtertechnologie voor veilige experimenten.

360° zicht

Het innovatieve product is ideaal voor scholen en onderwijsinstellingen. Deze zuurkast biedt niet alleen een effectieve oplossing voor het afzuigen van schadelijke dampen en gassen maar heeft ook een unieke eigenschap die het bijzonder geschikt maakt voor educatieve omgevingen: 360° zicht.

Rondom compleet transparant

Doordat de zuurkast rondom compleet transparant is kunnen docenten en studenten een volledig overzicht krijgen van de experimenten en processen die plaatsvinden in de zuurkast. Het biedt een interactieve en veilige omgeving waarin studenten kunnen leren en experimenteren.

Eenvoudig verplaatsbaar

Naast het 360° zicht, biedt deze mobiele recirculerende zuurkast ook andere voordelen. Het zijn mobiele plug&play systemen die eenvoudig verreden kunnen worden naar verschillende locaties binnen de onderwijsinstelling.

Er is alleen een 230V stopcontact nodig. Dure installatiekosten en de aanschaf van een externe ventilator verdwijnen.

De zuurkast is uitgerust met geavanceerde filtertechnologie die zorgt voor een efficiënte verwijdering van schadelijke dampen en gassen. Er zijn 10 verschillende koolstoffilters verkrijgbaar, met daarnaast ook de mogelijkheid tot de combinatie koolstof én HEPA.

Indien gewenst kan de kast worden uitgebreid met een water- en/of gastoevoer.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark