Nieuwigheden op LABORAMA 2022 – Ontdek ze hier!

icon.highlightedarticle.dark Management
75 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwigheden op LABORAMA 2022 – Ontdek ze hier!

In minder dan een maand is het zover! LABORAMA 2022 opent de deuren. Zowel wij als de exposanten kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze tweedaagse vakbeurs! Exposanten stellen er met veel plezier hun nieuwigheden voor.

Zo lichten we al een tipje van de sluier:

• Merck – ultrazuiver watersysteem voor uw lab

De nieuwe Milli-Q waterzuiveringssystemen leveren ultra zuiver water van de hoogste kwaliteit om uw meest belangrijke experimenten uit te voeren. De toestellen zijn uiterst duurzaam: kleinere voetafdruk, 33% minder plastic dan voorganger en energiebesparend.

• Elscolab – hogere productiviteit in labo dankzij de draagbare elektronische pipet.

De Mini 96 is de perfecte oplossing om een 96- of 384-plaat nauwkeuriger uit te vullen dan met een klassieke pipet. Het toestel is eenvoudig in gebruik, heeft een intuïtieve bediening en verhoogt de productiviteit.

• Benelux Scientific – Zware metalen analyseren voor een beter milieu

XRF is een snelle, niet-destructieve techniek voor elementaire analyse van zware metalen in een verscheidenheid aan materialen. Een draagbaar XRF-toestel geeft u een real-time analyse ter plaatse en verhoogt de productiviteit door de doorlooptijd naar de resultaten te verkorten van dagen tot seconden in vergelijking met laboratoriumanalyse. Meer info op stand C2.

• Avantium: Geloven in een fossielvrije wereld

Avantium biedt unieke technologische oplossingen om tegemoet te komen aan de wereldwijde behoefte om plastic afval te verminderen, klimaatverandering aan te pakken en over te stappen op een circulaire, duurzame biobased economy. Hun voornaamste product is PEF, een nieuw, recycleerbaar en afbreekbaar kunststofmateriaal op plantaardige basis.

Benieuwd naar deze en nog vele andere nieuwigheden? Kom dan zeker langs op 19 en 20 mei in Paleis 1 van Brussels Expo.

Bent u nog niet ingeschreven als bezoeker? Registreer u dan nu via de website!

Registreer hier icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwigheden op LABORAMA 2022 – Ontdek ze hier!

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer