Nieuwe, slimme labelprinter met uitstekende prestaties

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De nieuwe BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter van Brady is slim en gebruiksvriendelijk, levert uitstekende prestaties en print op meer dan 1200 standaard identificatielabels en gepersonaliseerde labels.

Slim en verbonden
De nieuwe BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter communiceert automatisch met de apps voor labelontwerp, de labelmaterialen en de printlinten van Brady en is daardoor makkelijk en snel in te stellen. Zijn intuïtieve kleurentouchscreen omvat een label- en printstatusmonitor die de gebruiker informeert wanneer het geplaatste printlint niet optimaal is voor het geladen labelmateriaal. Brady-labels zijn gemakkelijk te laden dankzij de zelfcentrerende rolhouder en de automatische kalibratie en labelinstelling. Daarnaast is de printer uitgerust met een aantal standaardpoorten voor algemene industriële aansluitingen.

Uitstekende printprestaties
Naast 300 en 600 dpi printing biedt de BradyPrinter i5100 een haarscherpe printkwaliteit op betrouwbare industriële labels van 5 tot 110 mm. De i5100 beschikt over een krachtige interne 32-bits processor van 800 MHz en print met een snelheid van max. 300 mm/seconde bij 300 dpi. De verwisselbare drukrollen zorgen voor maximale printprestaties, zelfs na intensief gebruik.

Betrouwbare industriële labels
De BradyPrinter i5100 kan printen op 70 labelmaterialen en op meer dan 1200 standaardlabels en gepersonaliseerde labels en labelmaterialen. Mogelijke toepassingen zijn diverse speciale en veelgebruikte productlabels en labels voor laboratoriumstalen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe, slimme labelprinter met uitstekende prestaties

Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en... Lees meer