NIEUWE SAMENWERKING MET NETZSCH ANALYZING & TESTING

icon.highlightedarticle.dark Management
168 bekeken Laatste wijziging: 9 juni 2023
Article image of: NIEUWE SAMENWERKING MET NETZSCH ANALYZING & TESTING

Benelux Scientific is verheugd om hun nieuwe strategische samenwerking met NETZSCH aan te kondigen voor de distributie en service van NETZSCH Analyzing & Testing instrumenten op de Nederlandse markt.

De hoogwaardige analytische instrumenten van NETZSCH Analyzing & Testing zijn een perfecte uitbreiding van het bestaande aanbod van Benelux Scientific voor materiaal karakterisering en het meten van thermische eigenschappen van een grote verscheidenheid aan materialen.

Van polymeren en andere organische materialen, metalen en legeringen, tot keramiek, glas, bouwmaterialen of andere anorganische materialen.

Hieronder een greep uit het aanbod van NETZSCH Analyzing & Testing instrumenten die wij vertegenwoordigen:
Differentiële Scanning Calorimeter (DSC) / Differentiële Thermische Analyzer (DTA)
Gelijktijdige thermische analyser (STA/TGA-DSC)
Thermogravimetrische analyser (TGA)
Dilatometer (DIL)
Thermomechanische analyser (TMA)
Dynamisch-mechanische analyser (DMA)

Samen met onze lokale expertise en de ondersteuning van het indrukwekkende NETZSCH laboratorium in Selb kunnen we onze klanten helpen om betrouwbare meetresultaten te realiseren.
Met al uw vragen en voor de nodige ondersteuning kunt u terecht bij onze expert Ko Schaap. Neem gerust contact op met Ko via: [email protected].

De NETZSCH apparatuur wordt gebruikt om thermische en fysische eigenschappen van materialen te karakteriseren. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan rheologisch gedrag, isolatie eigenschappen, brandveiligheid, reactie kinetiek en isotherme calorimetrie.

NETZSCH Analyzing & Testing ontwikkelt gevoelige, veelzijdige en betrouwbare instrumentatie voor onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole en procesveiligheid.

Bekijk de video van NETZSCH met uitleg over de vele toepassingen van hun instrumenten.

Contact Benelux Scientificicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:NIEUWE SAMENWERKING MET NETZSCH ANALYZING & TESTING

Benelux Scientific B.V.

Benelux Scientific BV is leverancier van hoogwaardig laboratoriumapparatuur en is gevestigd in Ede. Wij werken nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor de karakterisering van materiaaleigenschappen. Als... Lees meer