Nieuw tijdens de WoTS: mini-training Element Analyse

icon.highlightedarticle.dark Management
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw tijdens de WoTS: mini-training Element Analyse

Het kiezen van de meest geschikte techniek voor elementenanalyse is geen sinecure. Om snel een keuze te kunnen maken uit de overvloed aan methodes en technieken die voldoen aan de specifieke analytische vereisten, vindt tijdens WoTS de mini-training ‘Element Analyse’ plaats.

Tekstbewerking: Redactie LABinsights | Fotografie: FHI

Tijdens de World of Technology & Science organiseert FHI deze halfdaagse training die ingaat op de monstervoorbewerking voor elementenanalyse, zoals microwavedestructie, opwerkingstechnieken, het juiste chemicaliëngebruik en het vermijden/voorkomen van matrix-invloeden. Stap 2 is dan het kiezen van de gewenste analysetechnieken: AAS, ICP-OES/MS, XRF of SEM-EDX.

Tijdens de mini-training worden de voor- en nadelen van de verschillende technieken belicht.
Deelnemers kunnen tijdens de training vragen stellen en een eigen case voorleggen aan de experts. Heeft u een case die u graag zou willen bespreken tijdens deze training? Stuur deze dan naar laboratoriumtechnologie@fhi.nl, zo kunnen de trainers deze doornemen en voorbereiden.

Dit project is een samenwerking van Beun de Ronde, JEOL en PerkinElmer.

________________________________________________

De WoTS vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2022 in de Jaarbeurs Utrecht.
Op de website kunt u alles lezen over de projecten en seminars en kunt u zich kosteloos aanmelden voor een bezoek aan de beurs en deelname aan de mini-training.

Bekijk de mini-training icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark