NIEUW: Swinging thermoblock voor verzepingstesten of vetbepalingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NIEUW: Swinging thermoblock voor verzepingstesten of vetbepalingen

NIEUW toegevoegd aan ons productenpakket van de Thermoblokken is het ‘Swinging thermoblock’. Het ‘Swinging thermoblock’ is één van onze ‘special’ producten die op maat en op verzoek van de klant gemaakt worden.

Het ‘swinging thermoblock’ is, zoals de naam al zegt, een kantelend thermoblock dat onder andere wordt gebruikt voor de bepaling van vrijkomende vetzuren in een monster. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van titratie, een bepaling om de concentratie van een stof in een oplossing te bepalen. Voor de uitvoering van deze vetbepaling of verzepingstest wordt het Hettich ‘swinging thermoblock’ al vele jaren gebruikt.

Al met al is het een roterend verwarmingsblok dat, bijvoorbeeld, is voorzien van 18 gaten met een diameter van 22mm en boordiepte van 100mm (ronde bodem). Het temperatuurbereik is van 10°C boven kamertemperatuur tot 100°C. De kantelbeweging vanuit de horizontale positie is max. 45 ° omhoog en 45 naar beneden. De temperatuur is digitaal instelbaar en uitleesbaar. Door gebruik te maken van de timer functie kunt u er voor kiezen om het verwarmingsblok voor te verwarmen.

Aangezien het een maatwerk product is, kan het geheel worden aangepast aan uw wensen.

Bel ons op 088 2219900 icon.arrow--dark

Geschreven door

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer