Monsterwisselaar voor Oxford breedband NMR

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Monsterwisselaar voor Oxford breedband NMR

Oxford Instruments lanceert de geheel nieuwe X-Pulse benchtop breedband NMR-spectrometer met X-Auto, een automatische monsterwisselaar. Dit geeft de X-Pulse nieuwe functionaliteiten die gebruiksgemak, doorvoer en de mogelijkheden voor werken op afstand aanzienlijk vergroten, terwijl de kosten verder worden verlaagd. Dit komt bovenop de krachtige prestaties van de X-Pulse breedband NMR, en maken deze benchtop NMR geschikt voor een breed scala aan analytisch chemische behoeften in verschillende industrieën, van batterijen tot farmaceutische producten.

De unieke modulaire architectuur maakt de nieuwe X-Pulse volledig configureerbaar en een zeer kosteneffectieve investering voor kernwetenschap, geavanceerd analytisch onderzoek, optimalisatie van kwaliteitscontrole en onderwijs. De combinatie van de nieuwe X-Auto-monsterwisselaar, waarmee tot 25 monsters vooraf kunnen worden geladen, en nieuwe functionaliteit in de SpinFlow 3.1-software, zorgt ervoor dat gebruikers met een paar simpele klikken individuele experimenten of lange wachtrijen aan elk monster kunnen toevoegen. Door de wachtrijen opnieuw te ordenen, kan aan experimenten van korte duur prioriteit worden gegeven om snel de waarde te bepalen, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Via een externe verbinding met het instrument kunnen alle vooraf geladen monsters worden gewijzigd en kunnen nieuwe experimenten worden toegevoegd of aangepast aan de analysevereisten van de gebruiker. Dit minimaliseert de tijd met het instrument en maximaliseert de productiviteit van werken op afstand. Geautomatiseerde software-omschakeling tussen chemische kernen is met name voordelig voor toepassingen die de selectie van een breed scala aan NMR-actieve kernen vereisen, inclusief die in de batterij-, polymeer- en fijnchemische markten.

Dankzij het geavanceerde modulaire ontwerp is X-Pulse het enige volledig opwaardeerbare breedband NMR-systeem voor op de werkbank, om te voorzien in de behoeften op het gebied van chemische analyse op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, kwaliteitscontrole en onderwijs.

SALM EN KIPP

Geschreven door

Logo van:Monsterwisselaar voor Oxford breedband NMR

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer