Magnetrondestructiesysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
66 bekeken 14 maart 2023
Article image of: Magnetrondestructiesysteem

De Milestone ultraWAVE 3 is een microwave-destructiesysteem voor hoge doorvoer laboratoria. De Single Reaction Chamber (SRC)-technologie heeft in vergelijking tot traditionele magnetrons voor destructie-ontsluiting de voordelen: identieke condities voor alle monsters, minder handling en een kortere voorbereidingstijd. De nieuwe generatie is flexibeler, veiliger en efficiënter in het ontsluiten van monsters en presteert meer.

De workflows zijn gestroomlijnder en de exploitatiekosten zijn lager. Het apparaat heeft een nieuwe constructie en technologische verbeteringen, waaronder componenten van PTFE-TFM die bestand zijn tegen elk zuurmengsel. De hogedrukleidingen zijn van zuurbestendig roestvrijstaal voor meer veiligheid en lagere blanco-waarden. Daarnaast zorgen rekken voor 7, 20, 27 en 40 buizen voor een nog hogere doorvoer dan bij vorige generaties.

De ultraWAVE 3 beschikt over een echte contactloze temperatuursensor, zodat directe controle van de ontsluiting van monsters mogelijk is, zonder uitleesvertraging. Het systeem heeft een geruisloze watergekoelde magnetron voor een rustiger werkomgeving en een bedieningsscherm met de meest recente eigenschappen, waarop alle informatie over het digestieverloop gemakkelijk is te overzien.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark