Label buisjes in enkele seconden

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Label buisjes in enkele seconden

Automatiseer de identificatie van buisjes om de output van uw laboratorium te verhogen. Gekoppeld aan de BradyPrinter i7100, print en brengt de labelapplicator labels op buisjes aan in enkele seconden, zodat wetenschappers meer tijd kunnen besteden aan hun kerntaken.

•Verhoog de output van laboratoria: print en breng in enkele seconden labels aan op buisjes met en zonder dop met een diameter tussen 10 en 17 mm en een lengte van 38 tot 105 mm. Gelabelde buisjes kunnen handmatig worden verwijderd of automatisch in een lade worden geworpen. Start het printen met een voetpedaal, sensor of programmeerbare controller.
•Betrouwbare labels voor stalen: onze gespecialiseerde laboratoriumlabels blijven kleven en intact tijdens de verwerking en bewaring van stalen. De labels vervagen niet en de opdruk loopt niet uit bij blootstelling aan chemicaliën bij bedrukking met de speciaal ontwikkelde inkten van Brady.
•Ontwerp eenvoudig uw labels: ontwerp snel labelsjablonen voor stalen met de apps van de Brady Workstation Lab-suite. Importeer data uit Excel, creëer barcodes en voeg leesbare informatie toe in enkele klikken.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Label buisjes in enkele seconden

Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en... Lees meer