Kern een totaaloplossing op weeggebied

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
63 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kern een totaaloplossing op weeggebied

Kern heeft een uitgebreid palet aan balansen voor in het laboratorium. Van de meest standaard balansen tot zeer nauwkeurig analytische balansen. Maar met een balans ben je er natuurlijk nog niet. Kern heeft ook een uitgebreid assortiment aan ijkgewichten in verschillende ijkklasse. Verder kan Kern van alle balansen en ijkgewichten kalibratiecertificaten leveren, die Kern zelf in eigen huis aanmaakt geaccrediteerd door de Duitse Kalibratie Dienst (DKD). Voor de balansen zijn ook toebehoren beschikbaar zoals een weegtafel om trillingen op te vangen tijdens het wegen en sets voor het bepalen van het soortelijk gewicht. Voor het nauwkeurig en snel bepalen van vochtgehaltes heeft Kern een pakket aan balansen die dit middels wegen in combinatie met verwarmen uitvoeren.

Al deze balansen en toebehoren kunt in vinden in de webshop. We hebben op dit moment een actie lopen waarbij alle balansen en toebehoren aangeboden worden met een korting van 10 % op de lijstprijs.

Ga via de link hiernaast direct naar onze webshop.

Ga naar onze webshop icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kern een totaaloplossing op weeggebied

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer