Revvity, voorheen geassocieerd met PerkinElmer, heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevend wetenschappelijk bedrijf dat wereldwijd de gezondheid bevordert door innovatie in life sciences en diagnostiek.

Het bedrijf is een vertrouwde partner voor farmaceutische, overheids- en diagnostische klanten en biedt diverse wetenschappelijke oplossingen aan. Ze leveren reagentia, verbruiksartikelen, assays, instrumenten en software aan klanten in verschillende marktsegmenten, waaronder de farmaceutische en biotechnologische sector, diagnostische laboratoria, academische instellingen en overheidsinstanties.

Fundamenteel onderzoek verbinden met klinische klanten

Prahlad Singh, directeur en CEO van Revvity, benadrukt het translationele karakter van het bedrijf, waardoor het de mogelijkheid heeft om fundamenteel onderzoek te verbinden met klinische klanten.

Door organisatiebrede samenwerking tussen automatisering, multi-omics aanbod en Signals software business kan Revvity baanbrekende oplossingen versnellen, van preklinisch onderzoek tot het diagnosticeren en behandelen van ziekten.