IKA Twister, de universele mixplaat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: IKA Twister, de universele mixplaat

IKA breidt zijn assortiment opnieuw verder uit. Ditmaal met een primeur in de laboratoriumwereld: de TWISTER. Wat de TWISTER zo uniek maakt is zijn veelzijdigheid. In de basis is het een ‘gewone’ roerplaat maar in een handomdraai kan de TWISTER ook worden gebruikt als meervoudige roerder of zelfs als vortex schudder.

Een innovatieve mijlpaal
In de afbeeldingen hieronder ziet u het stijlvolle model van de TWISTER platen. Deze platen kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat 1 plaat de rest aanstuurt. Met behulp van een opzetstuk kan de TWISTER worden omgebouwd tot een vortex schudder die hele kleine hoeveelheden kan mixen en met de STICKMAX II veranderd men de TWISTER in een orbitaal schudder voor grotere volumen. Dit innovatieve ontwerp is bekroond met de Red Dot Award nog voor het op de markt kwam!

Ergonomisch, ecologisch, economisch
Door het vervullen van meerder functies zorgt de TWISTER ervoor dat er minder apparaten aanwezig hoeven zijn op het lab. Dit is niet alleen handig voor de gebruiker maar is natuurlijk ook milieuvriendelijk en bovendien financieel voordelig. Is uw interesse gewekt? Ga via de link hiernaast naar onze webshop en bekijk onze actieprijzen of maak zelf online een vrijblijvende offerte.

Naar de IKA webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:IKA Twister, de universele mixplaat

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer