Help mee in de strijd tegen borstkanker met PINK Cryo-Gloves

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Help mee in de strijd tegen borstkanker met PINK Cryo-Gloves

Speciaal in de maand oktober brengen wij de roze handschoenen van Tempshield extra onder de aandacht. Tempshield doneert een gedeelte van de winst aan internationaal onderzoek naar de behandeling van borstkanker en de nazorg van vrouwen die deze ziekte hebben overwonnen. Als Poly Temp hebben we exclusief binnen Nederland deze PINK editie in ons assortiment.

De handschoenen bieden cryogene bescherming voor ultrakoude toepassingen tot -196 °C. Naast de onderarm-lengte modellen zijn er ook pols en ellebooglengte-modellen verkrijgbaar. Voor de werking met vloeibare stikstof zijn er ook schorten en gezichtsmaskers beschikbaar die ook onder de PINK serie vallen.

Tempshield LN2- en Koudebescherming
State-of-the-art materialen en een meer laagse constructie zorgen voor een maximaal niveau van thermische bescherming, flexibiliteit en behendigheid, wat essentiële kenmerken zijn wanneer functie belangrijk is en veiligheid cruciaal. De hoogwaardige, thermische binnenvoering voert vocht af van de handen, waardoor het comfort gedurende langere tijd behouden blijft. De Tempshield producten zijn gecertificeerd om te voldoen aan EU-normen voor CE Cat. II: EN 511, EN 388, EN 420.

Toepassingen:
– Behandeling van droogijs
– Samples em materiaal uit lage en ultralage temperatuurvriezers
– Gesloten cryogene systemen

De Tempshield beschermingsmiddelen zijn direct te bestellen via de webshop van Poly Temp. Wij adviseren u graag per mail of telefoon indien u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van maat of model.

Bestellenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Help mee in de strijd tegen borstkanker met PINK Cryo-Gloves

Poly Temp Scientific B.V.

Leverancier van algemene laboratorium apparatuur met aanvullende servicediensten als onderhoud, reparatie en validatie. Lees meer