Heidolph ontmoet Memmert

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Heidolph ontmoet Memmert

Twee betrouwbare Duitse merken kunnen gecombineerd worden tot een innovatieve en robuuste laboratorium schudincubator oplossing.

U kunt uw monsters schudden en mixen binnen een geconditioneerde atmosfeer; bij constante temperatuur en vochtigheid.

Heidolph & Memmert hebben een schudder in een klimaatkast geplaatst om uit te zoeken welke gevolgen dit heeft op de temperatuur in de kast.

Benieuwd naar de resultaten? Leest u via link “Meer informatie” gerust verder.

Memmert
Memmert GmbH is een familiebedrijf en een innovatieve partner die al jaren ervaring heeft met het leveren van ovens, klimaatkasten, incubatoren en water- en oliebaden voor laboratoria, farmaceutische industrie, voedselindustrie en industriële toepassingen. Te Schwabach, in de buurt van Nürnberg, Duitsland worden de kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd en getest alvorens ze uitgeleverd worden. Dijkstra Vereenigde is al jaren de erkende dealer voor Memmert producten.

Heidolph
Te Schwabach worden ook andere laboratorium producten geproduceerd door de firma Heidolph: rotatiefilmverdampers, bovenroerders, magneetroerders, slangenpompen, orbitale- of horizontale schudmachines. Ook Heidolph gaat voor continue verbetering of innovatie van hun range; zo is recent de nieuwe Heidolph Core rotatiefilmverdamper op de markt verschenen en levert Heidolph ook industriële rotatiefilmverdampers met uniek robuuste en gebruiksvriendelijke kenmerken. Dijkstra Vereenigde levert deze Heidolph apparatuur inclusief de daarbij benodigde accessoires en service.

Dijkstra Vereenigde
Dijkstra Vereenigde is dé Memmert en Heidolph expert, reden genoeg om een combinatie van beide ranges aan u voor te stellen; Heidolph schudders die wij plaatsen binnen de geconditioneerde atmosfeer van een Memmert oven, incubator of klimaatkamer. Bij aanschaf voorzien wij u graag van advies. Daarnaast biedt Dijkstra Vereenigde de beste service en onderhoud aan uw apparatuur. Neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier hiernaast.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Heidolph ontmoet Memmert

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer