Heidolph magneetroerder en bovenroerder

icon.highlightedarticle.dark Roer-, meng- en maalapparatuur
4 juli 2024
Heidolph magneetroerder
Heidolph magneetroerder | Foto: Dijkstra Vereenigde
Article image of: Heidolph magneetroerder en bovenroerder
Heidolph bovenroerder | Foto: Dijkstra Vereenigde
Article image of: Heidolph magneetroerder en bovenroerder
Heidolph magneetroerder packages | Foto: Dijkstra Vereenigde

Heidolph is een bekende fabrikant van laboratoriumapparatuur, waaronder bovenroerder en magneetroerder. De magneetroerders zijn ontworpen voor het mengen en roeren van oplossingen in laboratoriumomgevingen. Ze bieden een reeks modellen met verschillende functies om te voldoen aan verschillende wetenschappelijke behoeften.

Kenmerken magneetroerders

Hier volgen enkele belangrijke kenmerken en voordelen van Heidolph magneetroerders:

  1. Precisie en controle: Heidolph magneetroerders hebben vaak een nauwkeurige snelheidsregeling en temperatuurinstellingen, waardoor oplossingen nauwkeurig gemengd en verwarmd kunnen worden.
  2. Duurzaamheid: Deze roerders zijn gemaakt van robuuste materialen en zijn ontworpen om zware laboratoriumomgevingen te weerstaan.
  3. Veiligheidsfuncties: Veel modellen zijn voorzien van veiligheidsfuncties zoals oververhittingsbeveiliging, automatische uitschakeling en morsbestendigheid om de veiligheid van de gebruiker en de levensduur van de apparatuur te garanderen.
  4. Veelzijdigheid: Heidolph biedt een reeks roerders met verschillende capaciteiten en functionaliteiten, van basismodellen voor eenvoudige roertaken tot geavanceerde modellen met geïntegreerde verwarmingsplaten en digitale displays voor complexere toepassingen.
  5. Gebruiksgemak: Gebruiksvriendelijke interfaces en ergonomische ontwerpen maken Heidolph roerders eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

Bovenroerder – overhead stirrer

Van de compacte Hei-Torque Core met een draaimoment van 40 Ncm tot de intelligente Hei-Torque Ultimate modellen (verkrijgbaar in 100, 200 en 400 Ncm), alle Heidolph plafondroerders zijn zeer eenvoudig te bedienen. Uitgerust met de zogenaamde Quick Chuck (snelspanboorhouder) is het eenvoudig om de roerder te verwisselen – zonder extra gereedschap.

Toepassingen roerders

Chemische synthese:
Voor het mengen van reactanten in chemische syntheseprocessen.
Biologisch onderzoek:
Voor het voorbereiden van celculturen, het mengen van biologische monsters en het oplossen van buffers.
Farmaceutische ontwikkeling:
Gebruikt bij de ontwikkeling van formules en kwaliteitscontroleprocessen.
Milieuanalyse:
Voor monstervoorbereiding en mengen in laboratoria voor milieutesten.

Overtuig uzelf van de kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van deze roerders, die uitsluitend in Duitsland worden ontwikkeld en geproduceerd. En bereik perfecte homogeniteit met een complete systeemoplossing.

Bekijk de modellen en actieprijzen via onderstaande link in onze webshop

Ga naar onze webshop icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Heidolph magneetroerder en bovenroerder

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer