Happy Green 2023

icon.highlightedarticle.dark Management
9 januari 2023
Article image of: Happy Green 2023

Samen met u gaat Labrecycling voor een gezond & groen 2023

We kunnen gaan terugkijken naar een succesvol 2022 of we gaan samen met u bekijken op welke manier wij 2023 nog groener kunnen maken.

Naast dat wij u wederom vragen om uw hulp, in het aanbieden van mooie chromatografiesystemen, willen wij u laten weten dat wij in onze bedrijfsvoering zo groen mogelijk werken.

Een goed voorbeeld is dat ons bedrijfspand wordt verwarmd met een warmtepomp en wij alleen met zonnepanelen onze energie opwekken. Op deze groene energie hebben wij al 10.642 KG aan CO2 bespaart, wat staat voor 318 geplante bomen.

Honing kopen is goed voor de gezondheid en de lokale natuur!

Naast het opwekken van stroom middels onze zonnepanelen, dragen wij nog een steentje bij. Elk jaar zorgen wij voor meerdere grote bloemenweides, waar onze bijen geweldig kunnen leven en ons echte heerlijke honing verzorgen. Niets geen fabriekstoepassingen en extra suikers. Dus ook nog eens goed voor uw gezondheid! Deze honing verkopen wij en een deel van de opbrengst, investeren wij in de herplanting van fruitbomen.

Om ons werk te verrichten is het nodig om onze klant te ontmoeten op beurzen. Dit maakt dat wij jaarlijks én of meerdere vliegreizen moeten maken. Dit zorgt natuurlijk voor CO2-uitstoot. Om dit deels te compenseren zijn wij al begonnen met het planten van onder andere fruitbomen op ons terrein in Pesse.

Bij het ophalen van apparatuur proberen wij zoveel mogelijk afspraken te combineren, zodat er zo min mogelijk kilometers worden gereden en wij hiermee de uitstoot beperken. Daarnaast rijden wij in Adblue bus. Een zeer schone, milieuvriendelijke manier van rijden.

Maak morgen mee!

Graag willen wij u vragen om ons uw oude chromatografie instrumenten te verkopen of te doneren. Wat is er mooier dan een analytisch instrument, een 2de leven te geven en hiermee grondstoffen te besparen, de schroot kan altijd nog.

Uw oude chromatografie instrument = geld waard

Stuur ons een e-mail met de volgende informatie:
•Welk fabricaat en model
•Gedetailleerde foto’s
•Jaar van aanschaf
•Wordt PC en software meegeleverd

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Happy Green 2023

Labrecycling B.V.

Labrecycling is het Nederlandse bedrijf dat uw oude chromatografie instrument een 2de leven geeft Lees meer