Heeft u een Agilent 1200 of 1260 te koop staan?

icon.highlightedarticle.dark Gaschromatografie (GC)
44 bekeken 9 januari 2024
Verkoop uw Agilent 1200 of 1260 aan Labrecycling
Verkoop uw Agilent 1200 of 1260 aan Labrecycling | Foto: Labrecycling

Labrecycling koopt gebruikte chromatografie instrumenten in, op nationaal en internationaal niveau. Landen waar men een stuk minder te besteden heeft, zijn geïnteresseerd in Agilent 1200 en 1260 systemen.

Het afgelopen jaar en de jaren daarvoor, hebben wij meer contacten en relaties opgebouwd met eindgebruikers en andere handelaren. De vraag naar gebruikte HPLC-systemen en andere chromatografie-instrumenten blijft en zal blijven groeien.

2024: nog creatiever in groen en duurzaam ondernemen

Het aankomende jaar zal Labrecycling zich verder professionaliseren. We gaan op zoek naar nog meer inkoop- en verkoopkanalen. Maar ook zeker onze plek in de markt verder ontwikkelen. Echter, dit alles zal niet ten koste gaan van onze mooie aardbol. Dus we zullen nog creatiever worden in groen en duurzaam ondernemen.

HPLC 1200 & 1260 gezocht

Veel van onze klanten zijn op zoek naar Agilent HPLC-systemen en dan voornamelijk de 1200 en de 1260. Dus gaat u op uw lab Agilent HPLC-systemen vervangen in de nabije toekomst, neem dan contact met ons op. Wij bieden er een mooi bedrag voor, wat weer besteedbaar is voor aanschaf van apparatuur of benodigdheden.

Wat natuurlijk ook mogelijk is dat wij namens u een goed doel naar keuze sponsoren. Denk aan bijvoorbeeld de lokale sportvereniging of Voedselbank.

Gebruikte chromatografie = geld waard = maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat is er mooier dan alleen maar een mail te hoeven te sturen en geld te ontvangen? En wat helemaal mooi is, u maakt ook nog eens collega’s van andere laboratoria in de wereld content.

Mail de onderstaande 4 antwoorden en u ontvangt van ons een mooi bod.

  1. Om welk fabricaat en model gaat het?
  2. Wordt er een pc en software meegeleverd?
  3. Is het systeem gecontamineerd?
  4. Wilt u (gedetailleerde) foto’s mee sturen?
Verkoop uw Agilent 1200 of 1260 aan Labrecyclingicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Heeft u een Agilent 1200 of 1260 te koop staan?

Labrecycling B.V.

Labrecycling is het Nederlandse bedrijf dat uw oude chromatografie instrument een 2de leven geeft Lees meer