Duurzaam met tweedehands stikstofgeneratoren

icon.highlightedarticle.dark Management
79 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Duurzaam met tweedehands stikstofgeneratoren

U kunt in één klap op twee manieren de duurzaamheid van uw laboratorium verbeteren:

1) Door zoveel mogelijk gebruik te maken van gasgeneratoren in plaats van gas in flessen of in cryo-gekoelde vaten. Gasgeneratoren maken het gas ter plekke en leveren op het moment dat je instrumenten erom vragen. Hierdoor komt het hele logistieke proces van het aan- en afvoeren van flessen en vaten te vervallen. Dit zorgt direct voor vermindering van de CO2 uitstoot.

2) Wanneer u dan ook nog bewust kiest voor een 2de hands refurbished gasgenerator, dan draagt u direct bij aan het creëren van een meer circulaire economie en reductie van de hoeveelheid afval.

KRSS Europe BV heeft recent een 6-tal Peak Scientific Genius 1022 stikstofgeneratoren ingeruild. Deze stikstofgeneratoren leveren >99.5% zuivere stikstof met een flow van 32L/min en een voordruk van 7 bar en hebben een ingebouwde luchtcompressor. Deze stikstofgeneratoren zijn uitermate geschikt voor de levering van zuivere stikstof voor LC-MS instrumenten van nagenoeg alle bekende merken. De stikstofgeneratoren verkeren in uitstekende staat en zijn door onze eigen service engineers onderhouden, getest en goedgekeurd. Ze zijn klaar voor levering aan een nieuwe eigenaar, uiteraard inclusief garantie. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van deze stikstofgeneratoren, neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Geschreven door

Logo van:Duurzaam met tweedehands stikstofgeneratoren

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is... Lees meer