DUMAS analyzer voor de analyse van TN/Protein, TOC, TN, TIC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Door de toenemende vraag aan monsteranalysen voor koolstof en stikstof in vaste stoffen, sedimenten en vloeistoffen heeft Skalar een volledig nieuwe analyzer ontwikkeld die voldoet aan de huidige marktvereisten. Naast de klassieke analyse van TOC, TC, TIC en TN is de nieuwe SNC100 ook in staat om elementair koolstof (EC) te bepalen. Verder is deze state of the art analyzer ook voorzien van een grote monsterwisselaar met 100 posities, met een inweegcapaciteit tot 3 gram.

De PrimacsSNC-100 analyzer op basis van een katalytische verbranding techniek is voorzien van een circulatiecyclus die een 100% oxidatie garandeert tijdens deze verbranding. Hierdoor kan een grote variëteit aan monsters met verschillende concentraties en homogeniteit door elkaar gemeten worden.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:DUMAS analyzer voor de analyse van TN/Protein, TOC, TN, TIC

Skalar Analytical B.V.

Skalar is een Nederlandse fabrikant, sinds 1965, van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd met eigen vestigingen in verschillende Europese landen, V.S., Canada, India en... Lees meer