Dijkstra Vereenigde zoekt oudste Laboratorium oven van Nederland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
41 bekeken 14 februari 2023
Article image of: Dijkstra Vereenigde zoekt oudste Laboratorium oven van Nederland

De Memmert specialisten van Dijkstra Vereenigde uit Lelystad zijn opzoek naar de oudste nog werkende oven van Nederland.
Ze hebben er zelfs een nieuwe oven voor over.

“We leveren al jaren laboratoriumapparatuur, service en projecten van hoge kwaliteit. Het laatste jaar zijn de specialisten weer meer bij klanten op locatie geweest en vielen de mooie maar ook oude lab ovens op.”
Nu vinden de Memmert specialisten van Dijkstra Vereenigde het tijd om te kijken hoeveel jaar de oudste oven in Nederland in gebruik is.

“Het liefst zouden wij zo’n historische oven op kantoor hebben. Het zou alleen zonde zijn als hij dan niet meer functioneel gebruikt wordt. Daarom ruilen we niet.” aldus Volker Heite.

Het bedrijf dat de oudste nog werkende Memmert oven heeft ontvang gratis een nieuwe UF30 of IF30 t.w.v. €1422,- van Dijkstra Vereenigde. De zoektocht loopt tot 30 april 2023 en in mei maakt Dijkstra bekend welk bedrijf de oudste oven in gebruik heeft.

Meldt je Memmert oven aan icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dijkstra Vereenigde zoekt oudste Laboratorium oven van Nederland

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer