Dijkstra Vereenigde leverancier Miele laboratoriumvaatwasser

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dijkstra Vereenigde leverancier Miele laboratoriumvaatwasser

Vanaf maart 2020 is Dijkstra Vereenigde leverancier binnen Nederland van Miele laboratoriumvaatwassers – ook wel thermo desinfectoren genoemd -. Na een uitgebreide training te hebben ontvangen van het Miele Professional team kunnen wij u adviseren over de beste configuratie die past bij uw laboratorium glaswerk, wanneer u opzoek bent naar een nieuwe laboratorium vaatwasser.

We zullen ons hierbij voornamelijk richten op de undercounter modellen PG 8583 (CD) en PG 8593. Alle modellen zijn geschikt voor het Easyload injector systeem, waarbij er gebruik wordt gemaakt van uitwisselbare injector modules. Dit maakt het mogelijk om zowel regulier glaswerk, zoals Erlenmeyers, en bekerglazen als pipetten te wassen zonder hier afzonderlijke injectorwagens voor te hoeven aanschaffen. Ook zijn er specifieke vaatwasser modellen geschikt voor olie verontreinigingen.

Met behulp van de standaard EcoDry of DryPlus functionaliteit is er altijd een droogondersteuning aanwezig. Dit is een mooie aanvulling op de standaard waterontharder, slimme Miele programma’s en sproeiarm- en spoeldruk bewaking.

Hiernaast zullen wij ook de nieuwe SlimLine modellen opnemen in ons assortiment, welke met hun hoge toegangsdeur en grotere capaciteit een zeer goede toevoeging vormen op het Miele assortiment.

Graag helpen we u verder met uw interesse en reageren we snel op aanvullende vragen.

Ga naar onze webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dijkstra Vereenigde leverancier Miele laboratoriumvaatwasser

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer