Dijkstra Vereenigde giveaways feestseizoen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dijkstra Vereenigde giveaways feestseizoen

Nieuwe rolmaat nodig? Of handige usb stick? In de webshop van Dijkstra Vereenigde zijn onder andere deze gadgets tijdelijk gratis te bestellen.

De jaarlijkse beurzen en meeste workshops staan dan wel on hold vanwege Corona, toch zijn we er graag voor u. Of dat nu in de vorm van een notitieboekje of rolmaat is, of als bidon tijdens het sporten, we staan voor u klaar. Makkelijk in uw winkelmandje te plaatsen en bestellen.

Bij Dijkstra Vereenigde denken we graag in oplossingen, zoals u van ons gewend bent. De gratis producten helpen daarbij maar daarnaast gaan we ook gewoon door met het geven van laboratorium advies, we dragen zorg voor uw apparatuur onderhoud of denken mee met wat mogelijk is binnen uw overgebleven budget van 2020.

Interessant? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Kies, tot de voorraad strekt, één van de 12 gratis producten in onze webshop met de code: Cadeau2020. Het gekozen product wordt dan gratis naar u opgestuurd.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dijkstra Vereenigde giveaways feestseizoen

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer