Chemische ontwikkeling? Kiest u voor prijs of kwaliteit?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
85 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Chemische ontwikkeling? Kiest u voor prijs of kwaliteit?

Modulaire reactoren met een gunstige ROI

In een tijd waarin tekorten in grondstoffen en materialen de boventoon voeren, levertijden en prijzen oplopen en de roep om duurzame oplossingen steeds nadrukkelijker wordt, is de investering in kwaliteitsproducten meer dan ooit van groot belang.

Jarenlang verzekerd van een steady systeem
Voor betrouwbare en economische onderzoeksresultaten, is een bewezen reactor onmisbaar. De modulair opgezette druk- en glasreactoren van BÜCHI zijn flexibel in gebruik. De configuratie van het systeem kan voor elk nieuw proces aangepast worden.

Budget kun je maar 1 × uitgeven
Aan hoge kwaliteit kleeft maar één nadeel; de prijs. Die ligt hoger dan minder kwalitatieve, niet-duurzame oplossingen. Echter, bij een nieuwe BÜCHI reactor komt een gratis set onderdelen en bijhorend gereedschap. Bij het eerste servicemoment zijn de onderdelen dus al bij u in huis. Die kosten bespaart u op dat moment.
Het voordeel bovendien is dat de BÜCHI reactoren eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe behoeften. Onderhoud is minimaal en het meeste kun je zelf. Op de langere termijn is de ROI veel gunstiger. De investering verdient zich eenvoudig terug.

Weinig last van oplopende levertijden
Omdat de BÜCHI reactoren nauwelijks uitvallen, er dus zelden vervangingsonderdelen besteld hoeven worden, bent u verzekerd van continuïteit.

Glasreactoren
Met de gepatenteerde Büchiflex kogelgewrichten voor het samenbouwen van glassystemen, kunt u eenvoudig zelf onderdelen uitwisselen. De unieke Büchiflex kogelgewrichten zorgen voor een vacuümdichte, lekvrije en spanningsvrije montage van glassystemen zonder dat er compensatoren nodig zijn. U heeft geen voorraden glas nodig. Korte stilstandtijden en lage dagelijkse bedrijfskosten!

Een verantwoorde keuze
Met de aanschaf van een BÜCHI reactor maakt u een verantwoorde keuze. Duurzaam én met een gunstige ROI!

Meer weten?
We ontmoeten u graag tijdens de WOTS in onze stand E057! Let’s talk!

Over onze reactoren icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Chemische ontwikkeling? Kiest u voor prijs of kwaliteit?

Suurmond BV

Wij denken in oplossingen, niet in producten. Wij ontwerpen, produceren en leveren duurzame oplossingen voor de verwerkende industrie met specifieke portfolio's voor vloeistofverwerking, polymeerverwerking en R&D Lees meer