Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
36 bekeken 5 april 2023
Article image of: Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

Heeft u oogspoelflessen in uw bezit of andere eerstehulpartikelen? Controleer regelmatig de houdbaarheidsdatum! U wilt uw medewerkers de juiste eerste hulp in noodsituaties kunnen blijven bieden. Daarom is het belangrijk producten eventueel op tijd te vervangen.

Wij ondersteunen u daarbij met ons assortiment voor gebruik bij noodsituaties. zo bieden wij onder andere producten om oogletsel snel en efficiënt te behandelen.

Oogspoelflessen:
In onze onlineshop bieden wij oogspoelflessen voor eerste hulp in verschillende uitvoeringen voor mobiel gebruik of als stationaire oog-noodstation en voor verschillende gevarenzones. Van spoelen met steriele zoutoplossing tot pH-neutrale fosfaatbufferoplossing die zuren en een verscheidenheid aan alkaliën neutraliseert.

Oogdouches:
Volgens de Arbowet moeten in potentieel gevaarlijke werkruimtes geschikte nooddouches aanwezig zijn, die bij een ongeval direct voldoende vloeistof afgeven. DENIOS biedt een breed assortiment oogdouches en gezichtsreinigers voor wand , tafel- of vloermontage volgens de huidige NEN-EN 15154-5.

Samen beschermen wij mens en milieu.

Geschreven door

Logo van:Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer