Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023

icon.highlightedarticle.dark Management
2 december 2022
Article image of: Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023

Per 1 januari 2023 vormen Hitma UltraPure B.V. en Hitma Instrumentatie B.V. één bedrijf onder de naam Hitma B.V. Daarnaast worden vanaf die datum óók de zusterorganisaties ATAL B.V. en MW Instruments B.V. onderdeel van Hitma B.V. Door de fusie bundelen de bedrijfsonderdelen hun expertises met als doel het productenpakket en de dienstverlening verder te optimaliseren.

Technische vraagstukken
Voor klanten van de verschillende bedrijven zal er niet veel veranderen. Als vanouds kunnen ze bij hun vaste contactpersonen terecht met technische (proces)vraagstukken. Het Hitma-assortiment blijft ingedeeld in 10 disciplines, aangevuld met de producten en diensten van ATAL en MW Instruments.

ATAL
Hitma-afdeling ATAL richt zich na de fusie op de online verkoop van standalone (CO2-)meters en loggers via de webshop ATAL.nl. De overige ATAL-producten, zoals instrumenten gekoppeld aan het online dataregistratiesysteem Online Sensor, worden verkocht via de Hitma-discipline ‘Dataregistratie’.

MW Instruments
Onder de handelsnaam MW Instruments worden handmeetapparatuur en gasdetectiesystemen (toegepast in de koeltechniek en ketelruimtes) verkocht en reparaties en kalibraties uitgevoerd.

Vestigingen
Het hoofdkantoor van de Hitma B.V. is gevestigd in Uithoorn. In Uithoorn beschikt het bedrijf ook over een magazijn, filtratielaboratorium en serviceafdeling. De Belgische markt wordt bediend vanuit het kantoor in Antwerpen.

De ATAL-webshop wordt beheerd door het team met standplaats Purmerend. Vanuit Almere vindt de verkoop van handmeters en gasdetectie-instrumenten plaats. MW Instruments blijft merkonafhankelijk kalibreren en servicewerkzaamheden uitvoeren.

Nieuwe zakelijke gegevens Hitma B.V.
Bankrekeningnummer: IBAN: NL20ABNA0449036383
BTW-nummer: BIC: ABNANL2A | BTW: NL001066511B01
Inschrijving bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam: 33202361

Over Hitma
Hitma is een technische handelsmaatschappij. Sinds 1926 biedt het bedrijf producten en service voor o.a. de procesindustrie, farmacie, olie- en gaswinning, energiebedrijven, high tech-sector, ziekenhuizen en de installatiebranche. Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Nieuwe bedrijfsstructuur Hitma icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023

HITMA B.V.

Voor applicaties in laboratoria en cleanrooms biedt HITMA diverse productlijnen. Het assortiment varieert van single-use technologie, instrumentatie en van filters tot monsternametechnologie. Lees meer