Automatische monsterwisselaars voor nauwkeurige thermische analyse

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
38 bekeken 10 maart 2023
Article image of: Automatische monsterwisselaars voor nauwkeurige thermische analyse

Bij het verwerken van grote hoeveelheden monsters voor thermische analyse kan een automatische monsterwisselaar uitkomst bieden. Nadat de monsters zijn voorbereid, kan de automatische monsterwisselaar de monsters zonder tussenkomst laden. Om grote reeksen experimenten uit te voeren zonder verdere interventie is betrouwbaarheid van groot belang.

Setaram heeft bij de ontwikkeling van automatische monsterwisselaars voor thermische analyzers dan ook veel aandacht besteed aan robuustheid om nauwkeurige resultaten en foutloze reproductie van experimenten te garanderen. Dit maakt het mogelijk om dag en nacht monsters zorgeloos te analyseren, zodat analisten zich kunnen richten op andere taken.

Setaram biedt automatische monsterwisselaars aan voor de Setline DSC+, Setline STA+ en Themys One+. De eerste is een gebruiksvriendelijk DSC-instrument voor QC en academische laboratoria, terwijl de STA+ ook de massa variatie bepaalt. Omdat de rods eenvoudig te wisselen zijn, is de robuuste thermische analyzer Themys One+ geschikt voor diverse typen metingen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark