Automatisch microwave-buizen vullen

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Automatisch microwave-buizen vullen

De nieuwe Milestone easyFILL automatiseert het toevoegen van reagentia aan de monstervaten van Milestone microwave ontsluitingssystemen, zoals de ETHOS en UltraWAVE. Vooral bij hoge monsteraantallen levert de easyFILL veel tijdsbesparing op. Het kost slechts een paar seconden om alle vaten te vullen; het rek met monstervaatjes plaatst u in de easyFILL, u selecteert de methode en druk op “RUN”. Het nauwkeurige dispensing systeem en de automatische reiniging van de slangen zorgen voor consistentie in het proces, en zonder fouten. Ook reduceert dit automatische uitvulsysteem de blootstelling aan geconcentreerde zuren. Door de automatisering is het continu hanteren van zuur niet meer nodig. De ingebouwde uitlaat zorgt er bovendien voor dat eventuele zure dampen naar de aangewezen afzuigsystemen op het lab geleid worden.

Na het ontsluitingsproces kan de easyFILL ook worden ingezet bij de voorverdunning ten behoeve van de analyse. Zoals bijvoorbeeld met ICP autosampler-buisjes, die dan na verdunning direct klaar staan voor de analyse.

De easyFILL geschikt is voor verschillende zuren en diverse soorten vaten en ultraWAVE rekken, en is dus flexibel inzetbaar. Dankzij de makkelijk te bedienen software kunnen methoden worden opgeslagen en opgeroepen, krijgt u een waarschuwing bij opraken van reagentia en wordt u begeleid in procedure voor kalibratie.
De easyFILL maakt monstervoorbewerking dus sneller, eenvoudiger en veiliger.

Watch article video icon.arrow--dark Brochure icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Automatisch microwave-buizen vullen

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer