AQ700 Discrete Analyzer voor Milieulaboratoria

Laatste wijziging: 20 september 2023
De AQ700 Discrete Analyzer
De AQ700 Discrete Analyzer | Foto: SEAL Analytical

SEAL Analytical heeft de AQ700 Discrete Analyzer geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van high-throughput milieulaboratoria.

tk1

Met vier robotarmen en monstertrays is de AQ700 efficiënter. Ook bestaat de mogelijkheid tot onbemensd gebruik.

Aangepast aan eisen van milieulabs

De AQ700 is ontwikkeld door chemici en is speciaal aangepast aan de eisen van milieulaboratoria: diverse chemische analyses, regelgevings conformiteit en integratie met laboratoriuminformatiesystemen (LIMS).

“Het systeem heeft geavanceerde robotica en optisch zuivere glazen cuvetten, zodat automatische blanco- en spike-analyses mogelijk zijn”
tk2

Geautomatiseerd: standaardvoorbereiding

Met dit benchtop analyse-instrument kan onbemensd gewerkt worden. Ook is geautomatiseerde standaardvoorbereiding en real-time toevoeging van monsters mogelijk. Het systeem heeft geavanceerde robotica en optisch zuivere glazen cuvetten, zodat automatische blanco- en spike-analyses mogelijk zijn. Door programmeerbare tests is analysetijd korter.

De AQ700 is geschikt voor een breed scala aan analyten volgens ISO, EPA en UKAS-methoden, met de laagst mogelijke detectielimieten, dankzij de geavanceerde technologie die kruisbesmetting en carry-over minimaliseert.

ROHASYS op de beurs LabNL

Op de LabNL-beurs kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe ROHASYS-reeks van SEAL Analytical, die robotische systemen biedt voor de automatisering van verschillende analytische parameters.

Profile picture of Marjan Hammink

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark