ANKOM automatiseert uw analyses

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ANKOM automatiseert uw analyses

Op het gebied van voedinganalyse kent de apparatuur van ANKOM geen rivaal. Door hun unieke technologie, de ANKOM filter-bag, zijn menskrachturen voor de analyse van vezels, voedingsvezel en vet teruggebracht tot een schamel minimum.

De nieuwste toevoeging aan deze lijst is de ANKOM Flex Analyte Extractor, die de voorbewerking automatiseert voor analyse van vitaminen, cholesterol en vet. Met de ingebouwde software kan de extractor tot wel 16 runs per dag draaien!

Op woensdag 28 september 2022 organiseert Dijkstra Vereenigde in samenwerking met ANKOM een online-workshop voor de Flex Analyte Extractor en andere ANKOM apparatuur. Hier kunt u naast de kosten en technische aspecten ook een demonstratie krijgen over deze revolutionaire apparaten.

Aanmelden kan via de link aan de rechterkant.

Aanmelden workshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:ANKOM automatiseert uw analyses

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer