Al 35 jaar betrokken partner van Thermo Fisher Scientific

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Al 35 jaar betrokken partner van Thermo Fisher Scientific

Poly Temp Scientific is al 35 jaar een betrouwbare partner voor distributie en service van Thermo apparatuur in Europa. Tijdens de meest recente vergadering die plaats vond met Thermo Scientific in Asheville, werd stilgestaan bij deze mijlpaal. Het jubileum werd gevierd met gebak en een woord van dank werd uitgesproken door de Directie en het Managementteam van onze fabrikant en leverancier Thermo Fisher Scientific.

De goede relatie wordt benadrukt door het feit dat directeur Robert van der Kuijlen deze week een Voice-of-Customer-presentatie mocht geven, voor het optimaliseren van productieprocessen om de hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. Als testfaciliteit en distributeur in Europa komt Poly Temp regelmatig met ideeën voor het doorontwikkelen van de producten welke dan met het productie team, product management en engineering worden geëvalueerd. Op deze manier wordt er samengewerkt aan een steeds beter product voor de eindgebruiker. Met vertegenwoordiging uit alle lagen van de organisatie wordt samengewerkt om ook in de toekomst een succesvolle samenwerking te kunnen blijven waarborgen.

De samenwerking sinds 1984 zorgt ervoor dat er een solide basis is voor de toekomst. Het 35-jarig jubileum van Poly Temp zal ook dit jaar in Nederland nog de nodige aandacht krijgen. Dit zal gepaard gaan met speciale acties en productaanbiedingen. Houd u hiervoor onze communicatiekanalen goed in de gaten.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Al 35 jaar betrokken partner van Thermo Fisher Scientific

Poly Temp Scientific B.V.

Leverancier van algemene laboratorium apparatuur met aanvullende servicediensten als onderhoud, reparatie en validatie. Lees meer