Sysmex Nederland B.V.

Over Sysmex Nederland B.V.

Sysmex is opgericht in 1968 in Kobe (Japan). We zijn producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9000 werknemers.

Sysmex Nederland en Belgium ontstonden in 2009. Dit gebeurde door de overname van Goffin Meyvis, een bekende leverancier van hightech analyseapparatuur én Sysmex producten.

Sysmex besloot om naast Sysmex-oplossingen het volledige bestaande portfolio te behouden en hiermee alle aanwezige expertise verder te ontwikkelen. We leveren analytische apparatuur voor o.a.:

– Industriële bedrijven
– Onderzoeksinstellingen
– Overheidsinstellingen en Gemeentes
– Universiteiten
– Ziekenhuizen

Onze 140 collega`s werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze producten. U bent altijd welkom om ons na afspraak te bezoeken in Etten-Leur (NL) of Hoeilaart (B).

Meer over Sysmex Nederland B.V. icon.arrow--dark

Merken

Malvern Panalytical

Malvern Panalytical is een groot merk in de industrie & research. Analysers meten o.a.: deeltjesgrootte, -vorm, zeta potentiaal en moleculair gewicht.

Atago

De refractometer, ook bekend als Brix meter, wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. ATAGO is een topmerk op gebied van refractometrie.

Spectro

Bij ons kunt u terecht voor spectrometers van Spectro voor het analyseren van elementen. Spectro staat bekend om nauwkeurigheid en robuustheid.

Krüss

Door de unieke producten en kwalitatief hoogstaand advies is Krüss wereldmarktleider op het gebied van oppervlaktespanning en interfaciale spanning.

Alle merken icon.arrow--dark