Labbox Nederland B.V.

Over Labbox Nederland B.V.

Labbox is een toonaangevende leverancier van producten en diensten aan laboratoria, wereldwijd en tegen eerlijke prijzen.

Met 17 jaar ervaring in het bedienen van scholen, universiteiten, onderzoekscentra, openbare instellingen en bedrijven in tientallen landen, heeft Labbox vanaf de eerste dag zijn drie principes intact gehouden: laboratoriumbenodigdheden aanbieden tegen eerlijke prijzen, snel leveren en respectvolle, nauwe en vertrouwensvolle relaties met zijn klanten creëren.

Dit Spaanse bedrijf met dochterondernemingen in Frankrijk, Italië, Nederland en Duitsland biedt een catalogus met meer dan 5.600 referenties van laboratoriummaterialen, verbruiksgoederen, apparatuur en chemische producten; het heeft 14 eigen merken, distributeurs in bijna 50 landen, een team van meer dan 70 werknemers, bijna 18.000 klanten over de hele wereld en meer dan 40.000 leveringen per jaar.

Voor Labbox staat de tevredenheid van de klant centraal en daarom geven wij prioriteit aan het serviceniveau, waarbij bijvoorbeeld een snelle levering wordt garandeerd dankzij een geavanceerd voorraadoptimalisatiesysteem en door het werken met een breed internationaal netwerk van partners.

In 2021 opende Labbox een nieuw hoofdkantoor in de buurt van Barcelona, met meer dan 5000 m2 totale ruimte. Met het nieuwe magazijn is de opslagcapaciteit vervijfvoudigd en de efficiëntie en flexibiliteit toegenomen. Bovendien zijn de faciliteiten aangepast voor de opslag van chemische producten.

Meer over Labbox Nederland B.V. icon.arrow--dark

Merken

Labkem

Reagentia en chemische producten

Epibox

Veiligheid en bescherming

Branchia

Filtratie en andere scheidingstechnieken

LBG

Laboratoriumglaswerk

Alle merken icon.arrow--dark