Fluxana GmbH & Co. KG

Over Fluxana GmbH & Co. KG

FLUXANA® zet zich in voor het ondersteunen van gebruikers van Röntgen Fluorescentie Analyse (XRF). Deze spectroscopische techniek wordt gebruikt voor het bepalen van elementen. Anorganische componenten worden bepaald in een stof of product. XRF wordt in de kwaliteits bewaking gebruikt als ook in instituten en overheidsinstellingen welke de wettelijke voorschriften bewaken.

Wij bieden alle soorten toebehoren aan, zoals cups en folie voor vloeistofanalyse, chemicalieën en additieven (b.v. lithium boraat en bindmiddel) en kalibreer standaarden (CRM). Ook bieden we een breed scala aan monstervoorbereidings apparatuur, waaronder smeltapparatuur, persen en automatische doseer systemen. Onze service omvat commerciële XRF analyse, de installatie van kalibraties, de organisatie van ringtesten en wereldwijde technische ondersteuning.

Meer over Fluxana GmbH & Co. KG icon.arrow--dark

Merken

Vitriox

Vitriox electric - fusiemachine voor röntgenfluorescentieanalyse (XRF). Elektrische fusie met de hoogste precisie.

Boramat

De Boramat is een automatische fluxdoseerder voor XRF-analyse. Het doseert smeltkroezen en bespaart veel tijd en geld in uw XRF-monstervoorbereiding.

Vaneox

VANEOX Persen (XRF) met 15 tot 40 ton (t) perskracht. Handmatige en elektrische modellen met veel unieke kenmerken.

FLUXearch

De uitgebreide databankvan Fluxana met meer dan 19.000 referentiematerialen. Registreer gratis en vind de CRM die u nodig heeft.

Alle merken icon.arrow--dark