Zomertijd

icon.highlightedarticle.dark training & advies
6 mei 2024
Zomertijd
Zomertijd | Foto: FOODNote

Het is alweer mei, we staan aan de vooravond van de zomer, tijd voor reflectie, tijd voor vakantie, tijd voor je geliefden, vrienden, familie enzovoorts. Alles waar je de afgelopen periode te weinig tijd voor kon maken, misschien omdat je te druk bezig was alle ballen in de lucht te houden? Je hoeft ze niet allemaal in de lucht te houden, leg er gerust wat weg, of geef er een paar bij mij in bewaring. Daar zijn ze in goede handen.

Ook ik neem straks een paar weken vakantie, even (relatieve… want sportieve vakantie) rust na een periode werken. Fijne klussen, fijne trainingen, dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen de afgelopen maanden.

Ik mocht al een paar heel mooie maatwerktrainingen geven, voor (nieuwe en ervaren) auditoren, voor fonkelnieuwe sterren aan het kwaliteitsfront, een aantal managers die meer kennis van 17025 o.a. mochten opdoen. Risico gebaseerd denken, een normeis die voor velen nog lastig te interpreteren is. En daarmee spelen om een auditprogramma op te stellen waar ruimte is voor het niet 100% inplannen, hoe uitdagend en ook spannend, want wat zal de RvA ervan vinden….

Nou, als je het goed inricht, laat zien dat je er over na hebt gedacht, dan vinden ze er inderdaad wat van: klasse namelijk!

Daarnaast door met coachen, fijn om mensen te zien groeien, oude ballast overboord te gooien en (populaire term) in hun kracht te zetten.

Kortom: dankbaar voor al het vertrouwen, op alle fronten.

Dus heb je vragen over coaching, kwaliteit (en ja, het is ook te combineren is bewezen) schroom dan niet en neem gerust contact op.

Dan gaan we na mijn vakantie samen kijken wat de vraag is en welk antwoord erbij past.

Voor nu genieten van de mooie meimaand en op naar een kwalitatief geweldige zomer.

Geschreven door

Logo van:Zomertijd

Bergenius Training, Coaching en Advies

Lees meer