Zijstap uit je lab – Cursus Python Programmeren voor beginners

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
6 mei 2024
Python programmeren
Python programmeren | Foto: Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Automatiseert jouw lab alles, en vind je het tijd om zelf ook eens wat te automatiseren? Leer de basis van dataverwerking en software schrijven met Python.

Grote datafiles probleemloos analyseren

Heb je zin om iets geheel nieuws te leren, en wil je grote datafiles probleemloos kunnen analyseren? Misschien heb je al eens met een online cursus geprobeerd aan programmeren te beginnen, maar liep je toch vast? Dan is deze negendaagse cursus Python programmeren voor beginners echt iets voor jou.

Deelnemer Dennis Ninaber, research technician van het Pulmonology Lab in Leiden, LUMC vertelt: “Na de cursus heb ik een programma geschreven om ELISA-data uit te werken, waar mijn collega’s gelijk veel plezier van hadden.”

Duurzaam resultaat

Bij Centrum Bioscience en Diagnostiek van de Hogeschool Leiden nemen we echt de tijd. Programmeren leer je namelijk vooral door te doen, te proberen, wat hulp te krijgen en weer door te gaan. Twee of drie dagen zijn dan echt niet voldoende, en blijf je met meer vragen achter dan toen je begon.

Bij ons kom je negen weken één dag bij ons op de hogeschool, om stap voor stap een solide basis in programmeren te leggen. Tussen de lesdagen kun je thuis blijven oefenen met huiswerkopdrachten met een lab-focus, waar je persoonlijke feedback op krijgt.

Wil je jezelf bewijzen hoeveel je na die weken geleerd hebt? Sluit de cursus dan af met een toets en ontvang – bij je mooie voldoende – 5 microcredentials die tellen als HBO-studiepunten.

Doe mee!

Dit programmeerfeestje begint op 14 januari 2025, en wie voor december dit jaar inschrijft, krijgt korting Aanmelden kan via de link.

Meld je hier aan voor de cursusicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Zijstap uit je lab – Cursus Python Programmeren voor beginners

Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD), toonaangevend in het opleiden van laboratoriumprofessionals, ontwikkelt, organiseert en geeft kwalitatief hoogwaardige nascholingen binnen het vakgebied life science en health. Met toepasbare vakkennis kunnen organisaties... Lees meer