Wilten Instrumenten exclusieve distributeur van ABE

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wilten Instrumenten exclusieve distributeur van ABE

Met gepaste trots mogen wij u melden dat Wilten Instrumenten vanaf heden de exclusieve distributeur in Nederland is voor de instrumenten van Alliance Bio Expertise.

Dit jonge, innoverende bedrijf ontwikkelt instrumenten die zeer geschikt zijn voor gebruik in de microbiologie, farmaceutische industrie en voedselindustrie. Zo bevat de productlijn onder andere een mediapreparator waarbij 2,5 tot 30 liter media in 60 tot 90 minuten tijd wordt geproduceerd. Ook bevat de lijn een instrument dat 440 petrischalen binnen een half uur vult met de geprapareerde media.

Door de snelle en nauwkeurige werking van de instrumenten, verhogen deze de productiesnelheid en -kwaliteit op het lab. Daarnaast reduceren de instrumenten de kans op contaminatie.

Als erkend verkoper zijn wij uw contact in Nederland. Naast het verkopen van de producten, bieden wij ook onderhoud- en reparatieservice aan alle instrumenten van Alliance Bio Expertise.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Wilten Instrumenten exclusieve distributeur van ABE

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer