White Paper: behandelen van moeilijke vloeistoffen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: White Paper: behandelen van moeilijke vloeistoffen

Eppendorf toont in een White Paper de mogelijkheden om de epMotion 96 te gebruiken in combinatie met verschillende moeilijke vloeistoffen, zoals kleverige, dichte, vluchtige of proteïnerijke vloeistoffen en detergenten. Onder meer de reactie van het luchtkussen op deze verschillende vloeistoffen wordt toegelicht.

Een handige tabel geeft voor elke vloeistof aan welke modus en techniek het beste worden toegepast. Zo dienen kleverige vloeistoffen met reversed pipetting en met een lage snelheid te worden gepipetteerd. Bij vluchtige vloeistoffen is het vooraf bevochtigen van de tips van belang. Bij detergenten en proteïnerijke vloeistoffen wordt bij voorkeur het uitblazen vermeden en worden de pipetpunten niet hergebruikt.

Laboratoria kunnen met deze tips hun werkwijze met moeilijke vloeistoffen verbeteren en accuratere, betrouwbaardere en reproduceerbaardere resultaten behalen. Klik rechts op ’Meer informatie’ om de White Paper te downloaden.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer