Werkt u al met een ‘SMART’ Thermo Shaker?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
89 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Werkt u al met een ‘SMART’ Thermo Shaker?

De Thermo-Shaker TS-100C Smart biedt intensieve menging en temperatuurregeling van monsters in microtestbuisjes of PCR-plaat. Dit model beschikt over de mogelijkheid om monsters te koelen tot +4°C en de mogelijkheid om maximaal 7 eenheden vanaf de pc via Bluetooth®-technologie te bedienen. Kenmerken van TS-100C Smart voldoen aan de hoogste verwachtingen van gebruikers: snel bereiken van de mengsnelheid en handhaving van gelijke rotatieamplitude; stabiele (vooraf ingestelde) temperatuur binnen een breed bereik over het hele blokoppervlak; LCD-display geeft vooraf ingestelde en huidige waarden van temperatuur, snelheid en tijd van gebruik weer; stille motorwerking, compact formaat, langere levensduur. Verder kunnen de functies voor het verwarmen en mengen zowel gelijktijdig als onafhankelijk worden uitgevoerd.

Er zijn vijf verwarmings- en koelblokken beschikbaar, waaronder een blok met een kunststof deksel voor PCR-platen. Alle blokken zijn onderling uitwisselbaar en kunnen eenvoudig op Thermo-Shaker worden geïnstalleerd. Het instrument is toepasbaar binnen verschillende werkgebieden, zoals: Genetische analyse – bij extractie van DNA, RNA en verdere monstervoorbereiding; Biochemische studie van enzymatische reacties en processen; Extractie van metabolieten uit cellulair materiaal.
Hiernaast is het mogelijk om uw gegevens te exporteren naar Excel- en CSV-formaten. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Specificaties icon.arrow--dark

Geschreven door

Laboramastore

Uw Totaal Supplier LaboramaStore is sinds 1963 een gerenommeerd totaal-supplier voor laboratorium artikelen en onderdeel van Wilten Instrumenten Benelux. De basis van de website is concurrerende prijzen, voorraad, levertijd binnen... Lees meer