Webinars MCPD/GE-analyses

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Webinars MCPD/GE-analyses

Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de wereld achter MCPD/GE-analyses organiseert Axel Semrau de Axel Semrau Competence Days.

Hierbij wordt specifiek ingegaan op de monsteropwerking, de chemie achter de verschillende stappen, en de mogelijkheden. Door november heen vindt een reeks lezingen plaats over de chemie achter de verschillende officiële AOCS-methoden om MCPD en Glycidol te analyseren.

Op 10 november wordt de reeks gestart met de AOCS Cd29a-13 (methode A), ook wel de Unilever-methode -genoemd, verzorgd door Dr. Karel Hrncirik.
De tweede lezing is op 17 november en behandelt de AOCS Cd29c-13 (methode C), ook wel het DGF genoemd en wordt gegeven door Dr. Tobias Uber.
Op 26 november sluit Dr. Jan Kuhlmann de reeks af met AOCS Cd29b-13 (methode B), ook wel de 3-in-1-methode genoemd.

Deze Axel Semrau Competence Days beginnen om 10 uur `s ochtends in Amsterdam/Berlijn en duren 40 tot 60 minuten. Voor inschrijving kunt u een e-mail sturen naar Kristina Berndt

Geschreven door

Logo van:Webinars MCPD/GE-analyses

Axel Semrau GmbH

Chronect your Lab – waar monstervoorbewerking en analyse één zijn. Al meer dan 39 jaar heeft Axel Semrau ervaring in de distributie en ontwikkeling van systeemoplossingen voor chromatografie en massaspectrometrie.... Lees meer