Waterzuiveringsapparatuur voor op uw lab

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Waterzuiveringsapparatuur voor op uw lab

Nieuw in het productenpakket bij Hettich Benelux, systemen voor puur water, ultrapuur of RO.

Suez ontwerpt, ontwikkelt en produceert geavanceerde, hoogwaardige laboratoriumwaterzuiveringssystemen. Elk systeem is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van specifieke toepassingen en biedt een hoog niveau van waterkwaliteit, consistentie en betrouwbaarheid met behulp van een breed scala aan geavanceerde technologieën.

Met een groot aantal geïnstalleerde apparaten in ziekenhuizen, privé organisaties en laboratoria over de hele wereld is Suez de toonaangevende leverancier van geavanceerde waterzuiveringssystemen voor life science en gezondheidszorg. Suez biedt oplossingen voor nierdialyse, waaronder compacte systemen voor thuisgebruik en hoog volume systemen voor afdelingen met meerdere bedden, plus geavanceerde waterzuiveringssystemen voor afdelingen voor klinische analyse, decontaminatie en steriele diensten.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer