Wanneer maakt u de overstap van 96 wells PCR naar 48 wells?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wanneer maakt u de overstap van 96 wells PCR naar 48 wells?

De vergelijking tussen 48 en 96 wells.
De PCR plaat met 48 wells stelt gebruikers in staat om de reagensvolumes drastisch te verminderen in vergelijking met de traditionele 96 wells instrumenten. Een minimaal volume van 5 µl wordt gevalideerd, wat resulteert in een efficiënter gebruik van dure en ‘moeilijk te verkrijgen’ template DNA samples. Het minimaliseren van de plaat grootte verbeterd ook significant de thermische uniformiteit van ±0,1˚, terwijl een sterk fluorescentie signaal wordt geproduceerd.

Duplo: sneller & slimmer werken.
Met de PCRmax Eco 48 werkt u met duplo in plaats van triplo, waardoor u 36 samples in één uur kunt runnen. Dit is aanzienlijk sneller dan de traditionele 96 wells methode, waarmee u 24 samples in één uur kunt runnen. Verder voldoet de software aan de MIQE richtlijnen, welke zorgen voor integriteit en consistentie in experimenten en publicatie.

Compact, open platform
Bovendien is de Eco 48 een open platform, waarop iedere dye en PCR-kit kan worden gebruikt. Dit alles maakt de PCRmax Eco 48 de snelste en meest compacte real-time PCR, voor research doeleinden, in de markt.

PCRmax ECO48icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Wanneer maakt u de overstap van 96 wells PCR naar 48 wells?

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer