Waardeer het en repareer uw laboratoriuminrichting

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Waardeer het en repareer uw laboratoriuminrichting
Article image of: Waardeer het en repareer uw laboratoriuminrichting

Of het nu gaat om een koffieapparaat of om laboratorium apparatuur, in Nederland wordt alleen wekelijks al 10,9 miljoen kilo aan elektrische apparaten en textiel afgedankt. Na een kleine reparatie kunnen deze echter vaak nog prima mee. Gooi defecte apparatuur dus niet zomaar weg, maar waardeer het en repareer het. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw budget!

LabMakelaar Benelux heeft een zeer ervaren serviceafdeling om de reparatie en het onderhoud van al uw laboratoriumapparatuur uit te voeren in onze goed uitgeruste werkplaats. Via een van onze gerenommeerde servicepartners voeren wij reparaties ook op locatie uit. Zo hoeft u niet direct nieuw te kopen, en houdt u budget over voor andere zaken.

Wij staan voor een sterke circulaire economie waarin hergebruik en reparatie van laboratorium apparatuur vanzelfsprekend wordt. Wij helpen u hiermee graag op weg.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van reparatie en/of hergebruik van laboratorium apparatuur en meubilair, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Waardeer het en repareer uw laboratoriuminrichting

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer